Mehmet Adil Kepolu İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZDA HER VELİ,ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ BİLSİN İSTİYORUZ Kİ.., OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN,DOĞRULARI YAPTIKLARINDAN,ALACAKLARI TEPKİDEN KORKMASIN. GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELİ OLMASIN. İSTİYORUZ Kİ.., OKULUMUZ YETERLİ DONANIMA SAHİP OLSUN. GÜZEL BİR ÇEVREYE KAVUŞSUN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZ ÖRNEK OKUL HALİNE GELSİN.

Misyon: GÜNÜMÜZ MODERN TOPLUMUNDA, BİREYSEL VE TOPLUMSAL SORUMLULUKLARINI GEREKTİĞİ GİBİ YERİNE GETİRE BİLEN; KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ,TOPLUMU GELİŞTİRİP DÖNÜŞTÜREBİLEN,BEDENSEL ZİHİNSEL,SOSYAL,PSİKOLOJİK,MİLLİ VE AHLAKİ YÖNLERDEN GELİŞEBİLEN; KİŞİLİK GELİŞİMİNİ SAĞLIKLI TAMAMLAYABİLEN, GEREĞİNCE BAŞARABİLEN MUTLU,SAĞLIKLI VE ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:40-15:10
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://silvanmadililkokulu.meb.k12.tr

Adres - FERİDUN MAH. 959 SK. MEHMET ADIL KEPOLU ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 10 SİLVAN / DİYARBAKIR

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçe merkezinden il merkezine saat 06:00 da başlayıp 21:00 e kadar saat başı hareket eden belediye otobüsleri ve minibüsler bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık:88 km İlçe merkezine uzaklık:500 m (Okulumuz ilçe merkezinde Feridun Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe Milli Eğitime uzaklığı belirtilmiştir.)